Servicii

Servicii

Covid-friendly Access Control

Serviciile noastre includ acum tehnologii Covid-friendly de control al accesului în clădiri și birouri.

Poți configura interzicerea accesului dacă temperatura unui angajat depășește 37,3 °C, transmițând totodată alarme automate către administrator dacă personalul este detectat fără mască. De asemenea, se generează rapoarte cu incidente de securitate dacă temperatura este depășită sau dacă masca nu a fost purtată.

Self Service Administration Portal

Platforma noastră poate fi configurată de oriunde și oricând, independent de noi, prin serviciul de self-service.

Datorită interfeței prietenoase și ușor de folosit, ai posibilitatea de a face modificări și de a urmări activitatea de pe orice device. Astfel, nu numai că poți defini și configura clădirile și dispozitivele aferente, departamentele și subdepartamentele, dar poți de asemenea administra personalul, asociindu-le diferiți parametri.

BioMetrics

Acces simplu și sigur prin intermediul tehnologiilor de recunoaștere facială, de scanare a palmei și amprentei (no touch).

Dispozitivele noastre sunt dotate cu cel mai rapid algoritm de potrivire a amprentelor digitale și un senzor de amprente BorSilkID de înaltă performanță și calitate. Astfel, accesul în birouri devine mult mai precis și eficient.

Rapoarte Pontaj

Poți verifica orele muncite de angajații tăi și poți afla perioada petrecută la birou peste programul normal.

Cu Borsek, scapi de erorile din foaia de pontaj datorită calculelor automatizate, beneficiezi de condică de prezență completată instant și rapoarte HR livrate la timp.

Deschiderea Ușii cu Telefonul

O altă modalitate de acces în clădiri și birouri este prin intermediul telefonului mobil. Datorită tehnologiei RFID poți uita de grija cartelei de securitate sau a cheii.

Rapoarte Concedii

Acum poți avea o privire de ansamblu asupra perioadelor de concediu ale fiecărui angajat în parte.

Borsek oferă opțiunea de a adăuga intervale noi de concediu și de rapoarte care îți arată perioadele de vacanță ale fiecărei persoane din compania ta.

Calendar Evenimente

Prin intermediul calendarului, sunt corelate datele de pontaj pe o anumită perioadă, astfel încât poți avea o imagine de ansamblu pentru fiecare angajat în parte.

În calendar se pot regăsi atât rapoarte ale orelor muncite, cât și zilele de concediu, sărbătorile legale sau evenimente similare.

Integrări API

Borsek oferă posibilitatea de a integra platforma cu alte aplicații și sisteme pe care compania ta le folosește pentru pontajul și salarizarea angajaților.

Prin intermediul de API-uri, se face furnizarea de date necesare calcului salarial. Astfel, procesele interne sunt facilitate.

Rapoarte Prezență

Beneficiezi de rapoarte de prezență detaliate, eficient organizate și foarte ușor de urmărit pentru toți angajații – atât individuale, cât și de ansamblu.

Din doar câteva clickuri, ai posibilitatea de a accesa datele esențiale ale fiecărui angajat în parte, pe perioade de timp selectate de tine.